måndag

Alla folk skall tillbe - Upp 15

Bibelläsning: Uppenbarelseboken 15
"Vem skulle inte frukta dig, Herre, och prisa ditt namn? Ty endast du är helig,och alla folk skall komma och tillbe inför dig, ty dina rättfärdiga domar har uppenbarats." (Upp 15:4 FB)

Även i detta kapitel talas de om de som "vunnit seger över vilddjuret och dess bild" (vers 2). De står inför tronen i tillbedjan.

Men det ser ut som om alla människor till slut kommer att förstå att Jesus var den han säger sig vara. Och att alla människor till slut kommer att falla ned och tillbe Honom. Till och med de som under sitt liv ivrigt förnekat honom.

"Därför har också Gud upphöjt honom över allting och gett honom namnet över alla namn, för att i Jesu namn alla knän skall böja sig, i himlen och på jorden och under jorden, och alla tungor bekänna, Gud, Fadern, till ära, att Jesus Kristus är Herren." (Fil 2:10 FB)

Tänk vilken förmån att redan här på jorden få vara med i den lovsången. Att redan här få förstå det som en gång alla kommer att förstå. Och att veta att jag är välkommen in i den lovsången. Idag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar